JA jag klarade teoriprovet!

Inför provet har jag inte mått bra, ont i bröst och mage. Gått som en äggasjuk höna och bara väntat idag inför provet. När jag väl satte mig och gjorde provet, så började nerverna slappna av lite, men ändå en viss skärpning av vad jag skulle göra. Hade en tanke med att köra musik i mina öron undertiden jag gjorde provet, men vågade inte fråga kontrollanten.

Men när jag väl gick igenom frågorna, så när jag tryckte på att rätta svar, så var jag tvungen att hejda mig till att skrika rätt ut.

Jag fick alltså 55/65 av minimalt 52 rätt för att bli godkänd.

Känns som det är ett ”medeltal” för att vara nöjd med provet. Just nu går jag på moln och känner en härlig känsla inför kommande lektioner och körprov. Jag är nästan helt säker av att jag kommer att klara av nästa nivå också.

Jag kommer att skriva mer om övriga lektioner och körprov senare.

Väl mött!
/Christer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>