Jag klarade det!

Äntligen! Jag klarade körprovet idag! Jag är helt överlycklig! Jag skrev inte tidigare om att jag misslyckades med 1 gången jag körde upp. Jag tycker inte det är speciellt relevant, då jag nog inte kom på att skriva så fina ord just då. Men nu är det ett minne blått att ha gjort dessa misstagen, av misstag får man också kunskap och erfarenhet av att man kan gå vidare och just nu spelar inget av det där roll, då jag är så glad över det efterlängtade körkortet.

Jag kommer att skriva mer och göra ett eller ett par inlägg och summera detta år som det tagit för mig att klara detta körkort.

Tack och hoppas att ni har haft en glädje över att fått följa mig Christer Eklund under detta år.

Ett gott nytt år önskar jag till er alla!

Christer Eklund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>