Min teori

IMG_2233Nu under juni månad så kommer ”slutspurten” att läsa teori och ja, jag har kommit i mycket god väg och jag försöker läsa på och göra teorifrågorna via nätet. Vissa frågor och en del kunskap inom datumparkering och på vilken sida jag ska parkera är svårt. Framförallt när det är en områdesskylt som talar om på vilken sida jag får parkera på osv. Jag säger att det är tur att jag bor i Falkenberg och i Halland, där jag aldrig har sett sådana skyltar. Men det är bra lärdom och jag växer med uppgiften att svarat rätt.

Med teorin så smygstartade jag ganska tidigt. Jag läser nästan varje dag sedan dess och jag har gjort nästan alla tester som går och vissa tester gör jag om och om igen, även om jag redan har klarat av det. Det gäller att repetera och få in kunskapen. Ja jag har ibland svårt för teorin, men eftersom jag redan har tagit AM-kortet (för moped klass 1 (45 km/h) för några år sedan, så har jag redan en del kunskap färskt i minnet.

Ja jag har viss problem med teorin ibland. Det som jag inte gillar och förklara är att skriva för hand och gå igenom vägmärken och studera dessa, då jag känner att jag kan dessa, men svårt att förklara. Oftast lär jag mig undertiden jag kör eller lär mig undertiden jag svarar på teorifrågorna och läser i boken. Jag går förösker gå igenom allt och i skrivande stund även försöka mig på ”svåraste frågorna” och även göra ”osedda frågor”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>