övning, övning och åter övning

Fortsatt övningskörning och träning och åter träning för att få mitt flyt. Igår och idag så körde vi en hel del. Dels med döda vinkeln när man ska köra över en cykel överfart så måste man titta och även titta tidigare. Övningar och åter övningar och snart är det Dagen D. Jag är mycket mer noga nu än tidigare, men samtidigt får jag själv kritisera mig själv för att jag gör dessa missar. Så som att hålla rätt kurs och de små missar med döda vinkeln.

Nu gäller det att öva, öva och åter öva innan jag ska få det efterlängtade körkortet. Nu kör vi på slutspurten, eftersom det är än mer viktigare att klara av det så innan nyårsafton, så kör jag nästan varje dag fram till dagen D.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>