Titta tidigare, titta långt fram och rörlig blick

Jag måste få mer rutin och mer och mer börja sätta sig mer än någonsin. Men jag filar hela tiden på mina erfarenheter och kunskapen i trafiken med att köra bil. Men det är små saker man måste tänka på, som att se till att man bromsar för gående och cyklister med mera.

Vi har ett mål och målet ska nås inom mycket snar framtid. Mycket ska finjusteras och få mer rutin i körningen än vad jag haft tidigare. Vissa saker sitter som en smäck, andra saker har jag lite svårare för. Även om jag kan reglerna och allt annat, så är det ändå små saker som jag inte riktigt kan ta på, men de finns där och vi jobbar på det. Vissa saker är flytet i trafiken och att man måste titta tidigare innan man kommer fram till en cirkulationsplats och om man kan köra ut på den eller inte.

Titta tidigare och titta långt fram och med rörlig blick är mycket viktigt och precis det jag jobbar med också. Lennart, Safet och flera personer säger samma sak och jag ska snart få in det i min körning. Jag får både kritik och beröm och kritik ska jag ha om jag gör fel eller om jag kunde göra annorlunda än den situation som jag befann mig i just då.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>